Bejelentkezés

Minipolisz

1066 Budapest, Nyugati tér 1-2.

Kategória: Játszóházak

Település: Budapest

Weboldal: www.minipolisz.hu

Információ: Egy egyedülálló interaktív kiállítás gyermekek számára - folyamatosan megújuló helyszínekkel a főváros szívében.

A kicsik egy teljes mértékben az ő méreteiknek megfelelően felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe, kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában, így olyan tevékenységekben is részt vehetnek, amelyektől többnyire tiltva vannak.

A feje tetejére állítjuk a számukra megszokott világot, így lehet belőlük néhány órára eladó, pénztáros, orvos, autószerelő, szakács vagy hírmondó, de akár szobafestőként vagy világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat.

A kiállítás célja olyan tartalmas elfoglaltságot nyújtani a 3-12 éves korosztálynak, ahol a méretben rájuk szabott környezetben közelebbről is megismerhetik szüleik világát. A gyermekek által kedvelt szerepcserés szituációkban izgalmas kalandokat élhetnek át a MiniPoliszban. A legkisebbek (0-2 év) a részükre kialakított baba-szobában szülői felügyelettel tölthetik az időt, míg nagyobb testvéreik felfedezik maguknak a világ felnőtt oldalát.Galéria: | Minipolisz

Játékhely ajánló

Pázmány Péter utcai játszótér - Kecskemét

Felújított játszótér, homokozóval, csúszdával és nagyobb gyerekeknek való hintával.